Σφάλματα Σπόροι προς σπορά: σποροι κανναβης νανοι από τον ελίτ κόσμο seedsbankov!

Εισπνεύστε την ειρήνη ή τη φρεσκάδα, την ειρήνη ή την έλξη, την ευδαιμονία ή τον ενθουσιασμό – μόνο εσείς προσωπικά αποφασίζετε ποιος τύπος μαριχουάνας προτιμάτε. Συνιστούμε τους καλύτερους σπόρους κάνναβης από διάσημους κτηνοτρόφους από την Ολλανδία, τις ΗΠΑ και την Ισπανία. Επιπλέον, στον κατάλογο σφαλμάτων σφαλμάτων θα βρείτε πρωτότυπα αναμνηστικά. Παρέχουμε 100% προϊόντα υψηλής ποιότητας, εξαιρετικές τιμές και άμεση παράδοση στο σπίτι.

3 μυστικά κάνναβης

Κάνναβη – μία από τις αρχαιότερες γεωργικές καλλιέργειες. Σημειώσεις για το θαυμαστό χορτάρι συναντώνται στα χρόνια που χρονολογούνται στην 1η χιλιετία π.Χ. Ήταν επαίνεσε και κατηγορήθηκε, επαίνεσε και συγκρίθηκε με τα φίλτρα του διαβόλου. Αλλά γιατί; Είναι πολύ απλό: οι σπόροι κάνναβης στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκαν επίσης για να θεραπεύσουν σοβαρές ασθένειες, για την απόλαυση που τιμωρήθηκε και τιμωρήθηκε από το νόμο από πολλούς.

θηλυκοι σποροι κανναβησ

Τι ακριβώς είναι το μυστικό αυτού του περίεργου φυτού;

  >li>σπόροι κάνναβης αποτελούνται από πολλά υγιεινά προϊόντα: διάφορες βιταμίνες, αμινοξέα, μέταλλα, φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, φυτίνη. Τα φύλλα είναι προικισμένα με αντιβακτηριακή ποιότητα. Ως εκ τούτου, αναμειγνύονται σε τρόφιμα, το βούτυρο παράγεται από σπόρους.

 • Οι ίνες κάνναβης είναι αρκετά ισχυρές, χονδροειδείς και δεν αποσυντίθενται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιούνται στη βιομηχανική παραγωγή για την κατασκευή καμβά, μουσαμά, λινάτσα, καλώδια, υφάσματα, πολύτιμο χαρτί κλπ. Τα ρούχα από κάνναβη απορροφούν έως και 95% υπεριώδη ακτινοβολία και μέχρι 30% εφίδρωση. Είναι ενδιαφέρον ότι περισσότερα από 50.000 προϊόντα που μπορούν να κατασκευαστούν από κάνναβη είναι τώρα εγκατεστημένα.
 • Αλλά το πιο περίεργο είναι ότι το φυτό περιέχει ψυχοτρόπους χημικές ουσίες – τα κανναβινοειδή που επηρεάζουν την νευρική κατάσταση κάθε ατόμου και την αντίληψη της πραγματικότητας. Κάθε είδος έχει στη διάθεσή του τη δική του συγκέντρωση THC, η οποία χαρακτηρίζει την επίδραση της έκθεσης – υψηλή ή πέτρινη.

Ποικιλία σπόρων κάνναβης

Το κατάστημα Errors Seeds οργανώνει ακριβώς για σας ένα άνετο μητρώο με τη συστηματοποίηση κόκκων μαριχουάνας σε κατηγορίες, ανάλογα με τη γενετική, το επίπεδο καλλιέργειας και το χρόνο ανθοφορίας.</

Μπορείτε να αγοράσετε τρεις τύπους σπόρων μαριχουάνας από εμάς:

 • Indica – μικρά θάμνοι με αφθονία φύλλων, το κάπνισμα των οποίων περιγράφεται από το πολύχρωμο αποτέλεσμα πέτρας.
 • Sativa – ψηλά βότανα με επιμήκη μπουμπούκια και υψηλή επίδραση.
 • Ruderalis είναι άγρια ​​είδη με μικρά φύλλα και χαμηλή περιεκτικότητα σε THC.

Ακόμα και μέσα σε μία ποικιλία ειδών, είναι αρκετά διαφορετικές στη δράση τους.

Με βάση τα χαρακτηριστικά της καλλιέργειας, το γρασίδι συστηματοποιείται σε παρόμοια είδη:

 • Αυτόματη άνθηση – το φως στην αναπαραγωγή, δεν εξαρτάται από τη σειρά φωτισμού της ημέρας.
 • Φωτοπερίοδοι – απαιτούν σταθερή ποσότητα φωτός και ειδική περιποίηση.

Προς το παρόν, οι αυτοφυείς σπόροι μαριχουάνας στην Αθήνα είναι πολύ σημαντικοί , καθώς θα απαιτούν λιγότερη δύναμη και οικονομικά στην αναπαραγωγή.

Η τελευταία σημαντική ταξινόμηση είναι οι θηλυκοί και τακτικοί σπόροι. Τα πρώτα είναι 100% αποτελούμενα από θηλυκά κύτταρα που προσδίδουν εξογκώματα και περιλαμβάνουν το υψηλότερο ποσοστό THC. Τακτικά περιλαμβάνουν πενήντα τοις εκατό αρσενικά και 50% θηλυκά στοιχεία.

Σφάλματα Σπόροι: οι καλύτεροι σπόροι κάνναβης στην Ελλάδα!

Θέλετε να φτάσετε στον όμορφο κόσμο της χαλάρωσης, της ευδαιμονίας και της απόλαυσης – προκειμένου σποροι κανναβης νανοι μαζί μας. Συνεργαζόμαστε με τα παγκόσμια seedsbanks του κόσμου, πραγματοποιώντας εξαιρετικούς σπόρους, ικανοποιώντας απόλυτα τις επιθυμίες του καλλιεργητή. Ενώστε μαζί μας την κουλτούρα κάνναβης, καθώς είμαστε το καλύτερο κατάστημα για σπόρους κάνναβης στην Ελλάδα

  Leave Your Comment

  Your email address will not be published.*

  Forgot Password